Stilzitten heeft Ali B niet gedaan in de tien jaar sinds zijn vorige album Petje Af. Hij groeide uit tot een Bekende Nederlander, werd een succesvol tv-maker met een Zilveren Televizierster op zijn naam voor Ali B Op Volle Toeren en werd na vijf theatervoorstelling een vaste waarde in de theaters. De rapper Ali B leek voltooid verleden tijd. Tot nu. Met zijn derde album Een Klein Beetje Geluk maakt hij zijn rentree als muzikant. Ali: “Mijn werk loopt synchroon met wie ik ben. Ik begon ooit als rapper, op zoek naar een klein beetje geluk. Later kwamen daar de rollen van tv-maker en cabaretier bij, waar ik ook veel voldoening uit haal. Muziek kwam op de tweede plaats, al bleef het deel van mijn karakter. De laatste jaren miste ik de muziek. Dus: hier ben ik weer.” Met Een Klein Beetje Geluk gaat Ali B terug naar zijn eerste liefde: de muziek. Op dit album hervindt hij zich als muzikant en sluit aan bij de nieuwe bloeiperiode in de Nederlandse hiphop. Met drie platinasingles en een gouden single weet hij ook weer de hitparade te bereiken. Ali: “Er is een nieuwe beweging gaande, die verschilt van de hiphop waar ik mee begon. Dan kun je twee dingen doen: afhaken of aanhaken. Ik kies voor aanhaken. Want ik wil respect voor wat ik doe, niet voor wat ik heb gedaan.”
De Haagse band Di-rect staat al ruim 15 jaar aan de Nederlandse top en is sinds de toetreding van zanger Marcel Veenendaal uitgegroeid tot één van de succesvolste rockbands van Nederland. Di-rect heeft zich in de afgelopen jaren compleet in het nieuw gestoken, de sound is dansbaar en opzwepend en de oude soul en funk spat er werkelijk vanaf.
De Edwin Evers Band, met de beste muzikanten van Nederland en onder leiding van Nederlands bekendste ochtend DJ, Edwin Evers, brengt een onvergetelijke show vol met bekende hits. Het repertoire van de band bestaat uit prachtige ballads tot de meest swingende nummers.